Bøger / skønlitteratur / roman

Min mands hustru


Beskrivelse


Psykologisk ægteskabsthriller. Lily og Ed er nygifte, men de skjuler begge hemmeligheder fra fortiden - og nutiden. Da de siger ja til at babysitte naboens lille datter får det uanede konsekvenser.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 6. okt. 2016

Til fans af Kvinden der forsvandt er her en psykologisk thriller spækket med hemmeligheder og løgne. Et nygift par skal begynde deres liv sammen, men begge skjuler de noget for den anden, og det får store konsekvenser, da de siger ja til at babysitte naboens datter.

Juristen Lily er lige blevet gift med Ed, og skal nu føre sit første forsvar for en mand der er tiltalt for mord på sin kone. Hun tiltrækkes voldsomt af klienten Joe, og er sikker på han er uskyldig. Ed er upcoming billedkunstner og bliver inspireret af naboens lille datter som han maler et portræt af. Imens er der knas i ægteskabet, begge har hemmeligheder fra fortiden som de ikke fortæller. Historien er fortalt skiftevis af to stemmer: Lily og naboens datter Carla. Undervejs hører vi også en tredie, ukendt stemme, som vi møder allerførst i prologen. Jane Corry er pseudonym for Sophie King der er kendt i England for sine kærlighedsromaner.

En roman der følger opskriften på en solid Domestic Noir, hvor man ikke ved, hvem man kan stole på. Der lægges nye spor ud hele tiden, så nysgerrigheden pirres, men en decideret pageturner bliver den først hen mod slutningen. Nogle af sidehistorierne kunne med fordel være udeladt eller kortet ned, men alt i alt godt håndværk, hvor der samles op på alle spor til sidst.

Andre bud på genren kunne være: Den tavse kvindeDen anden og Den anden som også omhandler et psykologisk spil mellem to kvinderAndre bud på genren kunne være: Den tavse kvinde og som også omhandler et psykologisk spil mellem to kvinder.


litteratursiden.dk

d. 17. nov. 2016

af

af

Line Hoffgaard

d. 17. nov. 2016

Psykologisk thriller med elementer af domestic noir om ægteskabelige hemmeligheder og løgne, der breder sig som ringe i vandet. Advokaten Lily og kunstmaleren Ed er nygifte. Alt burde være perfekt, me...