Bøger / skønlitteratur / roman

Min mor plejede at sige


Beskrivelse


Den succesfulde ejendomsmægler Erika har to jævnaldrende teenagedøtre. Den ene adopteret, den anden biologisk. I en tragisk togulykke dør den biologiske datter. Både mor og søster føler skyld over dødsfaldet, og misforståelser gør at de glider længere og længere fra hinanden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. juni 2018

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 11. juni 2018

For læsere af chick-lit romaner, hvor emnerne er mere alvorlige og knap så humoristiske. "Min mor plejede at sige" er fyldt med fortvivlelse og fortrydelse og om at se fortiden i øjnene. Men også om at tilgive i rette tid.

Erika Blair, en succesfuld ejendomsmægler i New York, har to døtre som begge studerer. En søndag hvor døtrene skal tilbage til universitetet, må Erika droppe at køre dem pga. en vigtig handel. Den ene datter beslutter sig for at blive hjemme, mens den anden tager afsted med toget. Der sker en tragisk ulykke, toget bliver påkørt og datteren dør. Den overlevende datter Annie føler stor skyld og bliver overbevist om, at der er sket en identitetsforbytning og at søsteren Kristen stadig lever. Erikas skyldfølelse og søsterens benægtelse skaber splid imellem mor og datter og de glider fra hinanden i sorgen. Men hvis Kristen stadig lever, hvor er hun så? Og hvorfor gemmer hun sig? Forfatteren har tidligere udgivet to bøger I morgen kommer en ny himmelDen søde tilgivelse og Den søde tilgivelseErika Blair, en succesfuld ejendomsmægler i New York, har to døtre som begge studerer. En søndag hvor døtrene skal tilbage til universitetet, må Erika droppe at køre dem pga. en vigtig handel. Den ene datter beslutter sig for at blive hjemme, mens den anden tager afsted med toget. Der sker en tragisk ulykke, toget bliver påkørt og datteren dør. Den overlevende datter Annie føler stor skyld og bliver overbevist om, at der er sket en identitetsforbytning og at søsteren Kristen stadig lever. Erikas skyldfølelse og søsterens benægtelse skaber splid imellem mor og datter og de glider fra hinanden i sorgen. Men hvis Kristen stadig lever, hvor er hun så? Og hvorfor gemmer hun sig? Forfatteren har tidligere udgivet to bøger I morgen kommer en ny himmel og .

En bog som sætter fokus på hvor vigtigt det er, at vi lytter til hinanden og ikke bare tror, vi ved hvad den anden vil sige. En chick-lit roman som har lidt af et hele: kærlighed, flotte mænd, en mor-datter konflikt og et mysterium.

Til månen og tilbage handler også om tab og en ny chance.