Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Min naturbog : 50 ting du skal prøve i naturen før du fylder 12


Beskrivelse


Inspirationsbog, hvor man kan føre log over 50 naturoplevelser. Opdelt i kapitlerne; "Oplev magi", "På opdagelse", "Vær modig", "Find skatte", "På jagt" og "Spis naturen". Med aktivitetsforslag.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. mar. 2019

af

af

Pia Gunilla Park

d. 5. mar. 2019

Har du nogensinde oplevet en solopgang, eller bygget et insekthotel? Har du prøvet at følge en frøs udvikling fra æg til haletudse til frø Her er 50 ting du skal nå at prøve i naturen inden du bliver 12 år. Sæt i gang. For 5-12-årige og deres voksne.

"Min naturbog" er en personlig bog, hvor du kan føre log over 50 naturoplevelser. Bogen er delt op i 6 kapitler; "Oplev magi", "På opdagelse", "Vær modig", "Find skatte", "På jagt" og "Spis naturen" hver især med en masse aktivitetsforslag. Til hver aktivitet findes en introduktion til oplevelsen samt "Sådan gør du". Bogen har fotos og små tekstbokse med "Fun facts" og "Vildt at vide". Hver oplevelse kan logges, og du kan sætte et billede ind samt notere, hvem du havde oplevelsen sammen med.

En inspirerende bog med en masse spændende og fascinerende naturaktiviteter, der bare venter på at blive oplevet af børn og deres voksne. Bogen er tænkt som privateje, forsiden har et tekstfelt "Denne bog tilhører" og bogen opfordrer til, at man skriver sine oplevelser ind i logbogsdelen. Men bogen kan fint fungere som inspiration og danne grobund for en masse spændende naturoplevelser uden man behøver skrive i den.

Af andre bøger med naturoplevelser kan nævnes: Vi vil ud!Ud med ungerne!Kom ud, unger! med 50 sjove ideer til dig og dine venner i naturen samt Ud med ungerne! og Kom ud, unger!Af andre bøger med naturoplevelser kan nævnes: Vi vil ud! med 50 sjove ideer til dig og dine venner i naturen samt og Kom ud, unger!Af andre bøger med naturoplevelser kan nævnes: Vi vil ud! med 50 sjove ideer til dig og dine venner i naturen samt Ud med ungerne! og .


Jyllands-posten

d. 14. apr. 2019

af

af

Lars Ole Knippel

d. 14. apr. 2019