Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Min pegebog - farver


Beskrivelse


Peg og lær om de mest almindelige farver i farveglade illustrationer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2015

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 16. jan. 2015

4 pegebøger i lille handy format om dyr, dyreunger, tal og farver for 1-3 årige.

De 4 pegebøger med kraftige papsider har 12 opslag om henholdsvis farver, tal, dyr og dyreunger. Der præsenteres 19 dyreunger, tallene 1-12, 11 farver og 22 dyr. Siderne består af farvelagte tegninger på en ensfarvet baggrund og helt uden tekst. I "Min pegebog - tal" præsenteres tallene 1-12 på de 12 opslag med tallet på venstre side og samme antal figurer som tallet på højre side. I "Min pegebog - farver" vises 11 farver med en farve pr. dobbeltopslag, hvor der er en figur på hver side i den pågældende farve. I "Min pegebog - dyreunger" vises 19 forskellige dyreunger, både husdyr, skovens dyr og dyr fra fremmede lande. I "Min pegebog - dyr" er der 22 forskellige dyr.

Helt enkelte pegebøger uden tekst og med tegninger i klare farver på ensfarvet baggrund af enkeltstående ting eller figurer. Egner sig fint til de alleryngste. Det er søde og nuttede tegninger af især dyreungerne, men der er ikke så megen charme og sjæl i dem.

Der findes masser af pegebøger om lige præcis disse emner senest findes bl.a. Jakob Martin Strids Tæl med Mimbo JimboLille Rosa og dyrene, der har en helt anden varme og humor i sit udtryk eller også Lille Bies Lille Rosa og dyrene, der også er fyldt med varmeDer findes masser af pegebøger om lige præcis disse emner senest findes bl.a. Jakob Martin Strids Tæl med Mimbo Jimbo, der har en helt anden varme og humor i sit udtryk eller også Lille Bies , der også er fyldt med varme.Informationer og udgaver