Bøger / skønlitteratur til børn / pegebøger

Min rør og føl-bog om godnattid


Beskrivelse


Pegebog med føle- og glimmereffekter. Mærk blandt andet på sutskoene, krammebamsen, og se dukkens sutteflaske, sengen og bogen glimte.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. mar. 2023

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 31. mar. 2023

Pegebog med føle- og glittereffekter. Se og mærk på effekter relateret til små børns sengetid - fx den dejligt bløde krammebamse og den fine uro.

Polstret pegebog med seks opslag, hvorpå der er klare farver og noget at mærke på. En ternet pyjamas, varme sutsko, en blød seng, forskellige sovedyr, en uro, en bog, og på de sidste to opslag kan man mærke glitterstjernerne. På forsiden er sovedyrene samlet i et stort kram, og der er stjerner og en overskrift med hologramglitter. Bogen er en del af serien "Min rør og føl-bog om", som indeholder mere end 20 titler.

En fin og holdbar bog som er oplagt at bruge som allerførste godnatlæsning til baby, men som også kan bruges på andre tider af døgnet, pga. de klare farver og sansestimuleringen som føle-effekterne giver. Siderne er af tyk pap.

I samme serie kan fx læses Min rør og føl bog om kærlighedMin rør og føl bog om hvalpe og killingerSovetidGodnat eller Min rør og føl bog om hvalpe og killinger. Andre følebøger om sovetid er Sovetid og GodnatI samme serie kan fx læses Min rør og føl bog om kærlighed eller . Andre følebøger om sovetid er Sovetid og GodnatI samme serie kan fx læses Min rør og føl bog om kærlighed eller Min rør og føl bog om hvalpe og killinger. Andre følebøger om sovetid er og GodnatI samme serie kan fx læses Min rør og føl bog om kærlighed eller Min rør og føl bog om hvalpe og killinger. Andre følebøger om sovetid er Sovetid og .Informationer og udgaver