Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Min rør og føl bog om killinger


Beskrivelse


Pegebog med føle- og glimmereffekter. Se og mærk på de søde kattekillinger, der leger, spinder, drikker, spiser, er trætte, er store og små, stribede og plettede.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2017

af

af

Marianne Agger

d. 12. okt. 2017

Fire nye, lækre "Min føl og rør"-pegebøger. Bøgerne er om hvalpe, killinger, kærlighed og jul. Designet og velegnede til børn på 1-3 år.

De fire bøger har alle et lille, kvadratisk format med seks opslag lavet af tykke, coatede papsider. På siderne er farverige, fritskårne fotos pyntet med diverse føleeffekter og glimmer og en kort tekst til hvert billede. I bogen om killinger ses kattekillinger i forskellige situationer, og i bogen om hvalpe er forskellige hunderacer repræsenteret. I begge bøger er der modsætninger på opslagene. Fx hunde med korte og lange ører, og legesyge og søvnige killinger. I julebogen finder man traditionelle juleting som fx et juletræ, en engel og en gave, og i bogen om kærlighed vises kærlighedsrelationer mellem børn, voksne, dyr og bamser.

Fine bøger, som de små vil elske at kigge i og røre ved igen og igen. De er meget tutte-nuttede, men sjove med alle føleeffekterne, der både er bløde, ru, blanke og noprede. Billederne er skarpe, velvalgte og lette at snakke ud fra.

Følebøger, der i form og stil minder meget om andre "Min føl og rør"-bøger fx Min rør og føl bog om hvalpe og killinger, der også omhandler to af disse bøgers emner. Der findes ikke mange pegebøger om jul og kærlighed - slet ikke med føleeffekter.