Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Min rør og føl bog om tal


Beskrivelse


Pegebog med glimmer og rør og føl-effekter. På 12 opslag præsenteres tallene fra 1-10.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2014

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 15. okt. 2014

Små kvadratiske pegebøger til en snak med familiens yngste om tal, farver og former. De to farvestrålende papbøger er fyldt med glimmer og "rør og føl effekter".

I bogen "Min rør og føl bog om tal" bliver barnet præsenteret for tallene fra 1-10 på 6 farvestrålende opslag. Bogen "Min rør og føl bog om farver og former" præsenterer barnet for 6 forskellige farver og 6 forskellige former. På alle opslag er der en eller anden form for effekt, enten noget der glimter eller noget barnet kan føle på samt en kort beskrivende tekst fx "en skinnende knap" eller "tæl til 10 igen".

To fine pegebøger med polstrede forsider, som gør bøgerne bløde at mærke på. Hver side indeholder farvestrålende fotos af letgenkendelige ting fra barnets hverdag. Bøgerne kan fint bruges til begrebsindlæring hos de yngste.

Der findes mange andre bøger i samme genre. Fx kan nævnes fra samme serie Min rør og føl bog om ordMin rør og føl bog om mad og Min rør og føl bog om madDer findes mange andre bøger i samme genre. Fx kan nævnes fra samme serie Min rør og føl bog om ord og .