Bøger / faglitteratur

Min synske datter : en mors autentiske beretning


Beskrivelse


Personlig skildring om clairvoyance. Forfatterens datter ser og kontaktes af afdøde personer med angst, uro og koncentrationssvigt til følge. Om at lære at leve med og kontrollere de usædvanlige evner.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2006

af

af

Claus Bundgaard

2006

Hvad gør man, når ens barn er clairvoyant? Næppe et spørgsmål mange forældre stiller sig selv, men for bogens forfatter blev det en realitet, som hun måtte forholde sig til, da hendes 15-årige datter grædende fortæller, at hun kan se og bliver kontaktet af afdøde personer. I første omgang forklarer det en række episoder med angst, uro og koncentrationssvigt, der har præget pigens opvækst og skolegang. Senere skal familien prøve at forstå og komme overens med fænomenet og samtidig hjælpe datteren med at styre sine evner. Moren fortæller, hvordan såkaldte professionelle clairvoyante svigter eller ikke slår til, når de spørges til råds, om tvivlen om datterens mentale sundhed, om skolens uforstand, og om hvordan familiesammenholdet sættes under pres i sådan en situation. Ved selvstudium og en kyndig healers hjælp får familien og datteren i særdeleshed endelig så meget styr på begreberne, at hun i dag kan leve med og kontrollere de usædvanlige evner. Bogen er ment som en hjælp til andre familier med lignende problemer, men den vil finde sit store publikum blandt læsere af okkulte selvoplevelser som fx det danske medium Marion Dampier-Jeans' selvbiografier.


Bibliotekernes vurdering

d. 29. mar. 2011

af

af

Camilla Sejerøe

d. 29. mar. 2011

En mors fortælling til andre mødre (eller andre interesserede) om familieliv med en synsk datter.

Sonja Bruun genudgiver her sin eneste bog, nemlig bogen om livet med et synsk barn. Hun fortæller levende om en svær barndom og en endnu sværere ungdom for sin datter, der var stærkt påvirket af åndernes tilstedeværelse. Bogen er skrevet i talesprog og med meget indlevelse. Opbygget kronologisk.

Dette er anden udgave at Min synske datter. Første udgave kom i 2006, og har lidt andre kapitler end denne. Der er i det hele taget små ændringer flere steder, også i formuleringer. Desuden indeholder denne udgave en anmeldelse af førsteudgaven. Efterordet er også ændret. Bagerst findes en forklaring på begrebet clairvoyance samt andre centrale begreber. Denne er ikke ændret. Der er kommet en del (selv)biografiske bøger om det at være synsk. bl.a. Af lys er du kommet og der skal du blive af Guri L. Petersen fra 2010. Det særlige ved nærværende bog er forælderens synsvinkel.

Der er ikke langt fra første til anden udgave rent indholdsmæssigt. Hvis man har nok af førsteudgaven, kan man trygt afvente efterspørgselspres.