Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Min verden


Beskrivelse


Råd og tips fra 15 årig kendt youtube-stjerne og blogger. Hun fortæller både om sin tid som mobbeoffer, sin familie, interesser og fremtidsplaner. Hun leverer også en lang række råd om alt fra step-by-step-makeup til fest og hverdag, frisurer og bedste outfits.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. dec. 2014

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 1. dec. 2014

En bog fuld af råd og tips fra 15 årig kendt youtube-stjerne og blogger. Venskaber, drenge, selvværd, make-up og mode lige til at gå til for dig, der er mellem 12 og 15 år.

Titlen skal tages helt bogstaveligt, for bogen bygger på forfatterens egne erfaringer og på de mange videoer mm., som har gjort hende kendt på youtube og andre sociale medier. Kirstine er 15 år og bor i Aalborg, og i bogen fortæller hun både om sin tid som mobbeoffer, sin familie, interesser og fremtidsplaner og præsenterer de gode drengevenner hun har. Men hun leverer også en lang række råd om alt fra step-by-step-makeup til fest og hverdag, frisurer og bedste outfits, ligesom hun også er en tur omkring, hvordan man opfører sig fx på Instagram og Facebook. Bogen er trykt på tykt, glittet papir, har en meget varieret opsætning og er gennemillustreret med en masse farvefotos med Kirstine som model.

Det er en lækker og appetitlig fagbog at se på og dens blanding af snusfornuftige råd, anbefalinger, tips og løftede pegefingre i forhold til venskaber og mobning, gør den til en meget brugbar, aktuel og letforståelig håndbog for piger.

Bredden af råd og det, at hun er ung og kendt, gør bogen unik, men PigesagerChristianes beautybog er en anden guide dog med mere fokus på puberteten. For de lidt ældre findes der Christianes beautybog, som kun handler om udseendetBredden af råd og det, at hun er ung og kendt, gør bogen unik, men Pigesager er en anden guide dog med mere fokus på puberteten. For de lidt ældre findes der , som kun handler om udseendet.