Bøger / faglitteratur / øvelser

Mindfulness i naturen : vejen til større livsglæde og mindre stress


Beskrivelse


Om hvordan naturen kan virke helbredende i forhold til stress, angst og depression. Inddelt i tre dele: introduktion til mindfulness ud fra et naturperspektiv, teori og forskning om naturens betydning for os og øvelser med naturen som ramme.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2018

af

af

Heidi Mørch

d. 13. sep. 2018

Hvad kan natur og mindfulness gøre for dig - og hvordan får du det til at ske? Til såvel almindeligt natur og mindfulnessinteresserede som professionelle stress- og mindfulnesskonsulenter.

Her er teori og viden om, hvordan naturen kan virke helbredende på os også i forhold til stress, angst og depression. - Bogen er delt i 3 dele, en introduktion til mindfulness ud fra et naturperspektiv, teori og forskning om naturens betydning for os og en række naturterapeutiske og kreative øvelser med naturen som ramme. Illustreret med farvefotos. Forfatteren er uddannet landskabsarkitekt, psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og stresscoach. Hun har tidligere udgivet børnebogen Emilie har hjemve - eller måske har hun en hjemmefe?.

Her er en udgivelse, der fortjener mange superlativer. Udstyrsmæssigt er det en lækker bog med flotte billeder. Den er bred i sin tilgang til emnet, men samtidig yderst praksisanvendelig. En bog, der er skrevet med både hjerte og viden.

I Naturen på receptKom i gang med mindfulness og meditation og få en regelmæssig praksis hylder tv-lægen Peter Qvortrup Geisling naturen og fortæller om dens betydning for vores mentale sundhed, men giver ingen praksisøvelser. Et kortere afsnit om meditation med naturen som indgang indeholdende 5 øvelser finder vi i Kom i gang med mindfulness og meditation og få en regelmæssig praksisI Naturen på recept hylder tv-lægen Peter Qvortrup Geisling naturen og fortæller om dens betydning for vores mentale sundhed, men giver ingen praksisøvelser. Et kortere afsnit om meditation med naturen som indgang indeholdende 5 øvelser finder vi i .