Bøger / faglitteratur

Mindfulness - stilhed i storm


Beskrivelse


Dybt inde i alle mennesker findes en fredfyldt Ø - et sted, hvor vi kan finde tryghed, hvile ud og finde indre visdom, kreativitet og styrke. Her lærer vi at finde tilbage til denne Ø - og at genfinde vores naturlige visdom og kraft.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. maj 2020

af

af

Heidi Mørch

d. 5. maj 2020

Hvem drømmer ikke om at finde en hemmelig ø hvortil man kan trække sig tilbage og lade helt op? Her er vejen, ovenikøbet smukt illustreret. For begyndere såvel som lidt mere øvede indenfor mindfulness.

Det drejer sig her om at finde eller genfinde kontakten til stilhed, kraft og intuition - og dermed få en anden måde at møde og håndtere livets tilskikkelser på gennem viden om og øvelser i mindfulness. Bogen er illustreret med malerier af Kim Baltzer. Forfatteren er cand.pæd. i pædagogisk psykologi og med en 3-årig psykoterapeutisk efteruddannelse for psykologer.

Der er mange bøger om og med aspekter af mindfulness i tiden. Her er en rigtig fin og udogmatisk af slagsen. Lettilgængelig uden at være poppet. Og så er en af denne udgivelses helt store forcer de meget smukke illustrationer der i den grad understøtter og beriger teksten.

Bogen lægger sig fint i forlængelse af to af forfatterens andre udgivelser Spis med mindfulnessMindfulnessMindfulness & compassion og Mindfulness. Af andre nyere bøger om emnet er bl.a. Mindfulness & compassionBogen lægger sig fint i forlængelse af to af forfatterens andre udgivelser Spis med mindfulness og . Af andre nyere bøger om emnet er bl.a. & compassionBogen lægger sig fint i forlængelse af to af forfatterens andre udgivelser Spis med mindfulness og Mindfulness. Af andre nyere bøger om emnet er bl.a. .