Bøger / faglitteratur

Mindfulness til daglig


Beskrivelse


En introduktion til hvordan, man kommer i gang med mindfulness og om de spørgsmål, der rejser sig om livets udfordringer, når man kommer dybere ned i metoden.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 31. juli 2018

Alle, der interesserer sig for personlig udvikling og mindfulness, kan få udbytte af at læse denne bog.

Grundig vejledning i at opnå opmærksom årvågenhed gennem mindfulnessmeditation og dermed opnå effekter i form af reduceret stress, forbedret koncentration og øget følelse af velvære. Første del præsenterer teknikker og anvisninger på mindfulnessmeditation. I anden del beriges læseren med perspektiver og fordele ved mindfulness med kapitler om livskraft og spontanitet. I tredje del præsenteres læseren for en række ekstra meditationsinstruktioner.

Grundig bog, der introducerer og debatterer fænomenet mindfulnessmeditation i praksis og teori.

Samme forfatter har skrevet en del bøger i samme genre som fx: Meditation og spirituel materialismeMyten om frihed og meditationens vej7 lette veje til mindfulnessMere sand glæde mindre unødvendig smerte og Myten om frihed og meditationens vej. Andre bøger om emnet er fx 7 lette veje til mindfulness og Mere sand glæde mindre unødvendig smerteSamme forfatter har skrevet en del bøger i samme genre som fx: Meditation og spirituel materialisme og . Andre bøger om emnet er fx 7 lette veje til mindfulness og Mere sand glæde mindre unødvendig smerteSamme forfatter har skrevet en del bøger i samme genre som fx: Meditation og spirituel materialisme og Myten om frihed og meditationens vej. Andre bøger om emnet er fx og Mere sand glæde mindre unødvendig smerteSamme forfatter har skrevet en del bøger i samme genre som fx: Meditation og spirituel materialisme og Myten om frihed og meditationens vej. Andre bøger om emnet er fx 7 lette veje til mindfulness og .