Bøger / faglitteratur / kogebøger

Mine amerikanske køkkennoter


Beskrivelse


Ca. 100 opskrifter på morgenmad, sandwiches, appetizers, forretter, hovedretter, desserter og bagværk, ledsaget af tekster om retternes tilblivelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. nov. 2016

af

af

Lone Krøgh

d. 1. nov. 2016

At amerikansk mad er så meget mere end burgere og kylling, fremgår af denne kogebog. Den kan bruges af alle, der kan lide at lave mad, og som har lyst til at prøve noget nyt.

Forfatteren til denne kogebog er kok og har arbejdet i det amerikanske køkken i mange år. I bogen har hun udvalgt opskrifter, der videregiver den autentiske og mangfoldige smag, som kendetegner amerikansk mad. Det amerikanske køkken er et fusionskøkken, som er præget af forskellige etniciteter og traditioner. Kogebogen indeholder omkring 100 opskrifter på morgenmad, sandwiches, appetizers, forretter, hovedretter, desserter og bagværk, alle ledsaget af en lille tekst om rettens tilblivelse. Fotografier af retterne. Register.

En dejlig og inspirerende kogebog. Den er flot og gennemarbejdet, og opskrifterne spænder vidt, og der bliver brugt ingredienser, som er til at få fat i. Der er ikke meget fast food over udvalget, tværtimod tager amerikansk homecooking tid, og man kan tydeligt mærke forfatterens glæde og stolthed over sit fag. Det er en af den slags kogebøger, som man kan vende tilbage til igen og igen.

Der findes en del nyere bøger om amerikansk mad, fx Mit cowgirl køkkenPrices dinerAmerican pie, Prices diner og American pie. De supplerer hinanden fint, og nyeste udgivelse i rækken er ingen undtagelseDer findes en del nyere bøger om amerikansk mad, fx Mit cowgirl køkken, og American pie. De supplerer hinanden fint, og nyeste udgivelse i rækken er ingen undtagelseDer findes en del nyere bøger om amerikansk mad, fx Mit cowgirl køkken, Prices diner og . De supplerer hinanden fint, og nyeste udgivelse i rækken er ingen undtagelse.