Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Mine første 100 dinosaurer


Beskrivelse


Pegebog med 100 farvestrålende billeder af dinosaurer. Se de flotte billeder og lær navnene på de spændende forhistoriske dyr. For 1-3 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2022

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 2. sep. 2022

Pegebog med 100 farvestrålende billeder af dinosaurer. Se de flotte billeder og lær navnene på de spændende forhistoriske dyr. For 1-3 år.

Kvadratisk papbog med billeder af dinosaurer og enkelte andre ting som fx. æg, forstening, kløer og blade. Hvert opslag har 7-9 kvadratiske billeder og ved hver illustration står et ord, som passer til motivet. Bogens sidste opslag viser billeder af effekter som relaterer sig til de forhistoriske dyr fx, et mikroskop, en computer, et kamera, en knogle og en palæontolog.

Fine billeder af dinosaurerne og alle billeder vises i klare farver med enfarvet baggrund. Bogen er i kraftig pap med blødt omslag. Bogens størrelse er ca. 12,5 x 15,5 cm. og alle billeder er derfor lidt små, og nogle motiver lidt svære at forholde sig til fx et billede af en kløft og et billede af en meteor.

Min bog om dinosaurerMin lillebitte bog om dinosaurusser199 dinosaurer og andre forhistoriske dyr handler om Noa som skal besøge et dinosaurmuseum, og han elsker dinosaurer, og så er der Min lillebitte bog om dinosaurusser og 199 dinosaurer og andre forhistoriske dyrMin bog om dinosaurer handler om Noa som skal besøge et dinosaurmuseum, og han elsker dinosaurer, og så er der og 199 dinosaurer og andre forhistoriske dyrMin bog om dinosaurer handler om Noa som skal besøge et dinosaurmuseum, og han elsker dinosaurer, og så er der Min lillebitte bog om dinosaurusser og .Informationer og udgaver