Bøger / faglitteratur til børn / billedordbøger

Mine første 100 ord


Beskrivelse


Pegebog med farvefotos. Lær navnene på mange forskellige ting, vi ser i hverdagen. Opdelte i temaer som f.eks. vi leger, mit tøj, en tur i parken og vi køber ind.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2020

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 4. mar. 2020

To kvadratiske papbøger med farvestrålende fotos af mange forskellige dyr og ting fra barnets verden. For 1-3 år.

Der er 19 opslag med overskrift og 6-8 tilhørende fotos, som passer til bogens emne. Ud for hvert billede står der skrevet, hvad det er for en ting. "Mine første dyr" har kategorier som husdyr, i skoven, børnezoo og ved vandet. I "Mine første 100 ord" er der fx kategorierne vi leger, mit tøj, en tur i parken eller vi køber ind.

To meget fine papbøger af god kvalitet med mange genkendelige billeder. De vil støtte barnets sproglige udvikling og omverdensforståelse, og vil være en god hjælp til at øge ordforrådet hos et lille barn. Dejlige klare fotos og fint kvadratisk format. Velegnet til god dialog om ord og brugen af de forskellige genstande på billederne.

Der er også meget at kigge på i 100 første ordPå bondegårdenI Zoologisk Have (Bolden), som har billeder af 100 ting fra hverdagen. På bondegården og I Zoologisk Have er to skønne pegebøger om dyr med den kendte Sebastian KleinDer er også meget at kigge på i 100 første ord (Bolden), som har billeder af 100 ting fra hverdagen. og I Zoologisk Have er to skønne pegebøger om dyr med den kendte Sebastian KleinDer er også meget at kigge på i 100 første ord (Bolden), som har billeder af 100 ting fra hverdagen. På bondegården og er to skønne pegebøger om dyr med den kendte Sebastian Klein.Informationer og udgaver