Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Mine første 20 tal


Beskrivelse


Pegebog med flapper. Lær tallene 1-20 med fotos af ting fra hverdagen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. feb. 2016

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 17. feb. 2016

To solide papbøger om hhv tal og ord. Bøgerne har masser af flapper at udforske og faneblade gør det let for små hænder selv at bladre. Til begrebsindlæring til de 1-2-årige.

I "Mine første 20 tal" bliver vi præsenteret for tallene fra 1-20 på otte opslag. På hvert opslag er der fotos af ting fra barnets hverdag fx frugt og grøntsager, kropsdele samt legetøj. Under flapper af forskellige størrelser, gemmer sig på svar til de forskellige opgaver, der bliver stillet undervejs. I "Mine første 50 ord" bliver vi igen præsenteret for forskellige ting fra barnets hverdag ved hjælp af farvefotos. Her er der 9 opslag at gå på opdagelse i. Der er forskellige temaer som fx mad, legetøj og dyr. Igen er der forskellige opgaver, hvor svarene gemmer sig under flapperne.

Farverige bøger med flotte og letgenkendelige farvefotos af ting fra barnets hverdag. Kan fint danne udgangspunkt for en snak om de mange forskellige billeder. Fanebladene gør det let for de små hænder selv at bladre.

Der findes en del papbøger til begrebsindlæring fx kan nævnes serien "Kig engang hvad er det", som bla består af Barnets første ordTal og Tal (Ved Signe Astrup)Der findes en del papbøger til begrebsindlæring fx kan nævnes serien "Kig engang hvad er det", som bla består af Barnets første ord og (Ved Signe Astrup).Informationer og udgaver