Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Mine første 50 dyr


Beskrivelse


Pegebog med flapper og fotos af kæledyr, bondegårdsdyr, safaridyr, havdyr og kriblekrabledyr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. okt. 2019

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 3. okt. 2019

Pegebog med masser af farver og 50 dejlige dyr for 1-3-årige.

Bogen indeholder 8 opslag med fotos af kæledyr, bondegårdsdyr, på safari, i junglen, havdyr og kriblekrabledyr. De sidste sider indeholder fakta, en oversigtsside hvor børnene skal huske dyrenes navne, en side hvor man skal tælle og en lille quiz med spørgsmål som "hvem har skæl?" og "hvem siger vov?". Bogen er lavet af kraftigt pap og har en del flapper. Bogen er i serie med og har samme layout og opbygning som Mine første 50 ordMine første 20 tal og Mine første 20 talBogen indeholder 8 opslag med fotos af kæledyr, bondegårdsdyr, på safari, i junglen, havdyr og kriblekrabledyr. De sidste sider indeholder fakta, en oversigtsside hvor børnene skal huske dyrenes navne, en side hvor man skal tælle og en lille quiz med spørgsmål som "hvem har skæl?" og "hvem siger vov?". Bogen er lavet af kraftigt pap og har en del flapper. Bogen er i serie med og har samme layout og opbygning som Mine første 50 ord og .

Bogen virker solid og er farverig. Fordi der også opfordres til at tælle og quizze, udvides målgruppen en del, hvilket er positivt. Bogen har også nogle lidt anderledes elementer, fx at man kun kan se dyrets silhuet eller dyrets pels og så kan gætte, inden man løfter flappen.

En anden bog der kombinerer dyr og at tælle er Masser af sjove dyr100 første dyr - her er dyrene dog tegnet. I 100 første dyr finder du også dyr fra forskellige levesteder over hele verdenEn anden bog der kombinerer dyr og at tælle er Masser af sjove dyr - her er dyrene dog tegnet. I finder du også dyr fra forskellige levesteder over hele verden.Informationer og udgaver