Bøger / skønlitteratur til børn / pegebøger

Mine første bedste ord


Beskrivelse


Pegebog i pap med ord, der er illustreret med søde tegninger og skinnende effekter. Kig på både flotte ting og søde dyr. For børn fra 1-3 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. okt. 2020

af

af

Marianne Agger

d. 22. okt. 2020

Pegebog i pap med ord, der er illustreret med søde tegninger og skinnende effekter. Kig på både flotte ting og søde dyr. For børn fra 1-3 år.

"Mine første bedste ord" og "Mine første bedste tal" er to kvadratiske bøger med formatet 23 x 21 cm. Bøgerne har 9 opslag. "Mine første bedste ord" viser og sætter benævnelse på 18 ord med et tillægsord tilknyttet som fx "hurtig bil", "stor elefant" og "farverig regnbue". I "Mine første bedste tal" kan man tælle fra 1-10 med forskellige ting og dyr, som står sammen med tegningerne af de pågældende motiver som fx "2 prikkede sokker", "6 lækre vaffelis" og "7 hoppende kaniner". Også her er der tilføjet tillægsord, som beskriver motiverne. Tegningerne er med skinnende effekter, masser af pangfarver og glimmer. Nogle af dyrene kan ses i begge bøger, så der er en lille sammenhæng imellem dem.

To ualmindeligt flotte og kreative pegebøger i solid pap med charmerende tegninger, der er en smule puffede, så de også er sjove at røre ved. Glimmer, lækre farver og søde, glade dyr gør bøgerne særdeles velegnede til de mindste børn, der sikkert vil kaste sig over dem.

Der findes et hav af lignende papbøger om ord og tal som fx Min lille bog om de første ordMin første bog om tal og Min første bog om tal. Bøgerne her ligger højt på skalaen indenfor denne slags pegebøgerDer findes et hav af lignende papbøger om ord og tal som fx Min lille bog om de første ord og . Bøgerne her ligger højt på skalaen indenfor denne slags pegebøger.Informationer og udgaver