Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Mine første juleperlerier


Beskrivelse


Lav en nissedør med postkasse, en julekugle eller julemandens hus. Perlepladebog for børn med anvisninger og mønstre på julepynt, der kan laves på én kvadratisk perleplade. Fra 4 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. dec. 2021

af

af

Marion Tirsgaard

d. 10. dec. 2021

Lav en nissedør med postkasse, en julekugle eller julemandens hus. Perlepladebog for børn med anvisninger og mønstre på julepynt, der kan laves på én kvadratisk perleplade. Fra 4 år.

Med en kvadratisk, gennemsigtig perleplade og en bunke perler kan du lave alt fra et juletog og sneugler til julesvaner og gavemærker ved at placere perlepladen direkte på bogens mønstre. Bogen har anvisninger på, hvordan du stryger og samler de enkelte dele i de opskrifter, der har 3D-effekt, som fx julemandens hus. Hver opskrift indledes af en lille historie og har anvisninger på, hvor mange poser af de enkelte farver, som du skal bruge samt farvekoder. Det er forfatterens 9. perlepladebog og den anden i rækken for de mindste, hvoraf Mine første perlerier udkom i 2018.

En flot perlepladebog, der er meget let at gå til og særligt velegnet til de mindste børn, da der kun skal bruges en enkelt perleplade til alle opskrifterne. Motiverne er søde og varierer fint i sværhedsgrad, da der både er stående motiver, der skal samles og mere enkle motiver til ophæng på fx juletræet.

Af andre perlepladebøger til de mindste med julepynt er fx Jul med perlepladerMine første perlerierNordiske dyrevennerNomerne i perler mens førnævnte Mine første perlerier, Nordiske dyrevenner : 42 perlemønstre fra den nordiske natur og Nomerne i perler er eksempler på bøger med lette motiverAf andre perlepladebøger til de mindste med julepynt er fx Jul med perleplader mens førnævnte , Nordiske dyrevenner : 42 perlemønstre fra den nordiske natur og Nomerne i perler er eksempler på bøger med lette motiverAf andre perlepladebøger til de mindste med julepynt er fx Jul med perleplader mens førnævnte Mine første perlerier, : 42 perlemønstre fra den nordiske natur og Nomerne i perler er eksempler på bøger med lette motiverAf andre perlepladebøger til de mindste med julepynt er fx Jul med perleplader mens førnævnte Mine første perlerier, Nordiske dyrevenner : 42 perlemønstre fra den nordiske natur og er eksempler på bøger med lette motiver.