Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Mine første ord


Beskrivelse


Lær at kende ord på forskellige ting, du ser i hverdagen og begreber, du støder på. Pegebog for børn fra 1-3 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2022

af

af

Marianne Agger

d. 25. feb. 2022

Lær at kende ord på forskellige ting, du ser i hverdagen og begreber, du støder på. Pegebog for børn fra 1-3 år.

To pegebøger med papsider i formatet 20 x 22 cm. "Mine første ord" kan hjælpe med at udvide børns ordforråd og styrke deres kendskab til verden. På elleve opslag formidles ord på ting fra hverdagen, som fx benævnelser på dyr, vejr, påklædning, transportmidler, kropsdele, følelser og farver. Der er ingen overskrift på opslagene, men objekterne er samlet i kategorier. Ved alle tegningerne står navnet på de forskellige ting skrevet. I "Mine første tal" tæller man fra et til ti ved at følge en masse forskellige børn og dyr på elleve opslag. Hvert tal har sit eget opslag, hvor der er forskellige ting i det antal, der passer til de pågældende tal. Ved firetallet er der fx fire huse med fire vinduer og fire katte, biler, træer, lamper, potteplanter og underbukser. Der er en kort understøttende tekst på opslagene og talebobler med udbrud fra dyrene.

Det er to sjove og søde bøger med nuttede tegninger i fine afdæmpede farver. Tegningerne er skønne, glade og charmerende, og det er bøger som både børn og voksne vil kunne lide. Bøgerne virker solide.

Der findes mange lignende bøger fx Mine første 100 ordMine første bedste ordMine første bedste talMin første bog om tal og Mine første bedste ord om ord, og Mine første bedste tal og Min første bog om tal om talDer findes mange lignende bøger fx Mine første 100 ord og om ord, og Mine første bedste tal og Min første bog om tal om talDer findes mange lignende bøger fx Mine første 100 ord og Mine første bedste ord om ord, og og Min første bog om tal om talDer findes mange lignende bøger fx Mine første 100 ord og Mine første bedste ord om ord, og Mine første bedste tal og om tal.Informationer og udgaver