Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Mine første ord


Beskrivelse


Pegebog med mere end 100 ord indenfor emnerne: mad, legetøj, familie, dyr, tøj, transport, farver, tal, vejret og vilde dyr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. jan. 2017

af

af

Stine Veisegaard

d. 26. jan. 2017

Solid papbog til det lille barn, fyldt med mere end 100 tegninger af dyr, mad, tøj og mange andre genstande. Fra 1-2 år.

Pegebog fyldt med tegninger, trykt på solidt pap i A4 størrelse. På ti dobbelte opslag vises forskellige billeder indenfor emnerne mad, legetøj, familie, dyr, tøj, transport, farver, tal, vejret og vilde dyr. Ved hvert billede er trykt det ord, som genstanden forestiller. På nogle sider er bamser det gennemgående tema. Fx er emnet "familie" illustreret ved, at det er bamser, der illustrerer begreberne søster, bror, mor osv. Forfatter og illustrator er engelske, og er ikke kendt på det danske bogmarked.

Bogen fungerer fint, og udvalget af billeder er passende i forhold til emnerne. Tegningerne er i klare farver. De gennemgående bamser er søde og har glade udtryk.

Der findes mange bøger til de helt små, som er bygget over samme princip. Nogle er med fotos og andre med tegninger. Kig og snak om ting du kenderMine første 50 ord og Mine første 50 ord er eksempler på nyere pegebøger, der også egner sig til begrebsindlæring. Denne adskiller sig ikke synderlig fra de andre på markedetDer findes mange bøger til de helt små, som er bygget over samme princip. Nogle er med fotos og andre med tegninger. Kig og snak om ting du kender og er eksempler på nyere pegebøger, der også egner sig til begrebsindlæring. Denne adskiller sig ikke synderlig fra de andre på markedet.Informationer og udgaver