Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Minecraft : mesterbyggerens håndbog


Beskrivelse


Trin-for-trin guide til hvordan man bliver dygtig til at skabe bygningsværker og hvad man skal tage hensyn til når man bygger i skoven eller under vandet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. juli 2017

af

af

Stine Veisegaard

d. 14. juli 2017

Guide til Minecraft. Bliv mesterbygger ved at følge denne trin-for-trin guide. Her er både hurtige, middelsvære og store projekter. Fra 9 år.

Bogen har en række afsnit med vejledning til byggeprojekter i Minecraft. Der er ideer til de forskellige biotyper i spillet: i skoven, i vandet, i luften, i det snedækkede og kolde landskab eller højt i bjergene. Lær fx at bygge et hangarskib, et snehotel eller en rutsjebane. Ved hvert afsnit er angivet, hvor lang tid det tager at lave konstruktionen, og du kan læse om niveauet er nemt, middel eller mester. Det første afsnit giver en introduktion til Minecraft og er fyldt med gode råd. Bagerst er et afsnit med ordforklaring. Bogen er fyldt med billeder, og undervejs er farvede bokse med ekspertråd.

Inspirerende guide til fans af Minecraft. Indeholder mange billeder, og har en let og overskuelig tekst. Bogen kan bruges som inspiration til konkrete byggeprojekter, eller man kan læse den for at få gode råd til andre byggeprojekter. Til den rutinerede bygger, kommer bogen ikke med noget nyt.

Der er efterhånden udkommet mange bøger om MinecraftMinecraftFantastiske bygninger - byg og konstruer med Minecraft. Denne kan bedst sammenlignes med , der har de samme trin-for-trin vejledninger og med (Guide til kreative konstruktioner). Bogen Fantastiske bygninger - byg og konstruer med kan anbefales, hvis der ønskes en mere grundig bogDer er efterhånden udkommet mange bøger om . Denne kan bedst sammenlignes med , der har de samme trin-for-trin vejledninger og med (Guide til kreative konstruktioner). Bogen Fantastiske bygninger - byg og konstruer med kan anbefales, hvis der ønskes en mere grundig bogDer er efterhånden udkommet mange bøger om Minecraft. Denne kan bedst sammenlignes med Minecraft, der har de samme trin-for-trin vejledninger og med Minecraft (Guide til kreative konstruktioner). Bogen kan anbefales, hvis der ønskes en mere grundig bog.Informationer og udgaver