Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Minecraft : byggehåndbogen


Beskrivelse


Guide til hvordan du bygger større byggeprojekter som rutsjebaner, piratskibe og middelalderborge i Minecraft.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. okt. 2014

af

af

Martin W Hansen

d. 7. okt. 2014

En par grundige og flotte bøger med masser af tips og tricks til "Minecraft"-spillet. Bøgerne i denne serie kan bruges af alle Minecraftspillere fra 9 år og opefter.

Bøgerne hjælper spillere af "Minecraft" til at blive bedre, eller starte vildere byggeprojekter op og udfordre sig selv. I "Minecraft : kamphåndbogen" kan man lære at bygge våben og rustninger til sin figur, og der er et kapitel om de forskellige monstres styrker og svagheder. I "Minecraft : byggehåndbogen" kan man få hjælp til sine større byggeprojekter såsom rutsjebaner, piratskibe og middelalderborge.

Bøgerne i serien er som regel skrevet af forskellige forfattere, men er ofte meget ens i deres sprog og lette at forstå. Det er et par flotte bøger med masser af billeder der viser de mange forskellige ting som kan fremstilles i "Minecraft".

De nye bøger her ligner og understøtter de tidligere bind MinecraftMinecraft (begynderens håndbog) og (håndbog om rødsten) godtDe nye bøger her ligner og understøtter de tidligere bind (begynderens håndbog) og (håndbog om rødsten) godt.