Bøger / skønlitteratur til børn

Mini OL


Beskrivelse


Ved Mini-OL kan alle vise, at de er gode til noget.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2011

af

af

Mads Overmark

d. 30. sep. 2011

Bogen henvender sig til begynderlæseren i 0.-1. klasse. Den kan anvendes til læsetræning sammen med en voksen og er velegnet til at bevidstgøre læseren om de informationer, hun kan trække ud af siderne for at støtte læsningen. Hvis teksten er kendt, kan børnene, med en kombination af hukommelse og billeder, billedlæse. Bogen kan også anvendes som oplæg til en idræts- eller motionsdag eller lidt snak om faget idræt. Når lærer og elev har øvet den et par gange, kan barnet vise mor og far derhjemme, hvor meget de kan læse.

En ny bog i serien, Mini PS, der henvender sig til den absolutte begynder. En sætning med ensartet opbygning på hver dobbeltside. Et udsagn om, hvad personen er god til går igen, indtil de sidste par sider, hvor der varieres lidt. Barnet bliver hurtigt bekendt med ordbillederne, og illustrationerne kan hjælpe dem med de nye ord i sætningen. Således kan eleverne få en oplevelse af at kunne læse. Billederne af Karen Borch er enkle og farvestrålende.

Bogen har samme format og tilrettelæggelse som de øvrige i serien Mini PS. Den kan også minde om bøgerne fra Bogslottet, der henvender sig til 0. klasse.

En lille fortælling om at være god til noget. Den kan give begynderen en oplevelse af at kunne læse.