Bøger / faglitteratur

Mirakler sker : den helbredende kraft i erindringer om tidligere liv : 96 beretninger


Beskrivelse


Personlige beretninger om hvordan man dybtgående og permanent kan helbrede sindet og kroppen ved at få kontakt med tidligere liv. Beretningerne er ledsaget af forfatterens kommentarer.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. apr. 2013

af

af

Jette Landberg

d. 17. apr. 2013

For dem, der interesserer sig for og tror på reinkarnation eller gerne vil overbevises om det, idet man her får en lang række beretninger fra mennesker, der pludselig oplever tidligere liv under hypnoterapi.

Vi får 96 historier, hvor folk beretter om oplevelsen af tidligere liv, der giver forståelse for problemer i deres liv. Historierne er hentet fra forfatterens institut, hvor han fører folk gennem regression, ofte med bedring til følge. Historierne er kommenterede af forfatteren og delt op i forskellige typer, bl.a. historier om healing af fysiske symptomer, psykiske symptomer, samhørighed osv. Vi får ikke vejledning i meditationer eller eksempler på, hvordan hypnoterapi udføres. Weiss er oprindelig traditionel psykoterapeut, men er nu et stort navn indenfor regression. Han har lavet bogen i samarbejde med sin datter, der er uddannet hypnoterapeut. Han har tidligere udgivet et par bøger om samme emne.

Michael Newton er et andet stort navn indenfor sjælerejser, han udgav i 2011: Erindringer om sjælerejser, der ligeledes er cases. I bogen Sjælerejser beskrives hypnoterapi, hvilket ikke er beskrevet i Weiss' bog. Anna Lund har skrevet Sjælerejser i tid og rum, der fokuserer på den terapeutiske virkning mere end den faste tro på de tidligere liv.

Forudsætningen for udbytte af denne bog er troen på muligheden af reinkarnation, som man bekræftes i gennem de mange personlige historier. Jeg savner lidt uddybning af metoden, det skal man til andre bøger for at få.


Nyt aspekt

Årg. 45, nr. 3 (2013)

af

af

Brita Gottschalck

Årg. 45, nr. 3 (2013)