Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mission 3 - Ferrari-tyvene


Beskrivelse


Krimi. Et bilfirma hyrer APS til at finde 3 forsvundne Ferrarier, og det er en svær opgave. Men langsomt dukker sporene op - også nogle som børnene muligvis gerne ville have været foruden at finde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jan. 2014

af

af

Martin W Hansen

d. 30. jan. 2014

Dette er 3. del af krimiserien APS og henvender sig primært til dem, der har læst de foregående bind. Kan anvendes til frilæsning for de 10-13-årige.

Forfatteren har efterhånden en flot samling børnebøger bag sig, og er velkendt på bibliotekerne. I dette bind om børne-detektivgruppen APS kommer Sander, Aske og Paprika på sporet af nogle stjålne Ferrarier. Og selvom belønningen er stor, finder de også spor der kommer ubehageligt tæt på et af deres egne familiemedlemmer. Plottet er endnu en gang traditionelt, men virker godt i Nilaus' sprog der flyder fint og er let at læse for langt de fleste i målgruppen. Som de tidligere bind er forsiden endnu en gang lavet af Pernille Lykkegaard, som har en fin stil, der identificerer bindet godt i sin serie.

Målgruppen vil også kunne lide krimiserier som Bodil El Jørgensen Esme og Igor eller Martin Widmarks Antikvariatet Det blå Spejl.

Et rigtigt fint bind i serien, hvor indsatserne bliver en smule højere for de tre børn, end i de foregående bind.