Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mission kærestekys


Beskrivelse


Siri og Victor har været kærester i næsten en hel måned. Skønt. Men en eftermiddag på stranden er alt kaos og forvirring for Siri. For Victor virker mere interesseret i "Wondergirl", og Siri overrasker sig selv ved at invitere sig selv på date med Peter. Hvad sker der?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. dec. 2018

af

af

Helle Laursen

d. 11. dec. 2018

Siri og Victor har nu været kærester i næsten en måned. Med Siris vanlige held og evne til at ødelægge selv det mest perfekte eventyr, er det slet ikke sikkert, at de når at fejre deres månedsdag. Sjov og underholdende chick lit for piger mellem 11 og 13 år.

Siri må knibe sig i armen. Hun er så smaskforelsket i Victor, og det utrolige er sket, de er nu officielt kærester. Men en eftermiddag på stranden forvandles den sitrende glæde til kaos og tvivl. For hvorfor begynder Victor at hænge ud med Wondergirl, alias den modellækre Ane? Og hvordan kom hun til at sige "date" ordet til den flotte Peter? Var det for at komme med til den strandfest, som hun ikke var inviteret til, og som ingen havde fortalt hende om. Heller ikke Victor, selvom han var inviteret. Nete må endnu engang prøve at rede trådene ud, og få Siri til at lade være med at stikke hovedet i busken, hver gang der opstår problemer.

Som i de to forrige bøger i serien om Siri, er denne også fuld af masser af sjove og pinlige optrin og rappe ordvekslinger. Teksten brydes op af små tegninger og håndskrevne noter skrevet af Siri, hvilket understøtter dagbogsformen, som bogen er skrevet i. Efter hvert kapitel giver Siri gode råd, og reflekterer over kærester og kærlighed, som kun Siri kan.

I samme rappe genre om veninder og forelskelse finder du serien om Nikki. Den første er Nikkis dagbog - historier fra et ik' specielt fedt liv.