Bøger / faglitteratur / opskrifter

Mission sund mad : let, lækkert og lynhurtigt : 100 af Michelles bedste opskrifter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 2. jan. 2020

Indbydende slankekogebog med en mission om at lave sund mad let, lækkert og lynhurtigt.

Bogen indeholder 100 af forfatterens bedste opskrifter med sund mad. Den indeholder MK-principperne (MK står for motion og kost - samt hendes eget navn), som er forfatterens varemærke, og som hun har udviklet på baggrund af hendes universitetsuddannelse (bachelor i idræt - herefter human ernæring). Selve opskrifterne er delt op i kapitler med: "Brød", "Dressinger og dip", "Morgenmad", "Frokost", "Mellemmåltider", "Aftensmad" samt "Desserter og sødt". Bagest er der er alfabetisk indeks.

Inspirerende sund kogebog, der vil tiltale hendes faste fanskare - og helt sikkert også nye, da den alene på forsiden sender et signal med både titel og billede om sundhed over hele linjen. Hun har desuden fagligheden med sig, hvilket skinner igennem i hendes bøger.

Vi kender forfatteren fra andre lignende sundhedsbøger, bl.a. Mission sundMK bootcamp 6:1MK bootcamp samt hendes bootcamp-bøger MK bootcamp 6:1 og MK bootcamp, der er de mest sammenlignelige bøger, da de er efter samme MK-principperVi kender forfatteren fra andre lignende sundhedsbøger, bl.a. Mission sund samt hendes bootcamp-bøger og MK bootcamp, der er de mest sammenlignelige bøger, da de er efter samme MK-principperVi kender forfatteren fra andre lignende sundhedsbøger, bl.a. Mission sund samt hendes bootcamp-bøger 6:1 og , der er de mest sammenlignelige bøger, da de er efter samme MK-principper.