Bøger / faglitteratur til børn / atlas

Mit første atlas : lær om verdens lande


Beskrivelse


Lær om verdens lande gennem kort, tekst og billeder. Korte beskrivelser af mange lande, og fakta om areal, befolkningstal, hovedstad og flag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2017

af

af

Karsten Boll

d. 13. okt. 2017

Forstå verden gennem kort, tekst og billeder, som giver korte beskrivelser af mange lande, og har fakta om areal, befolkningstal, hovedstad og flag. For 9-11-årige.

"Mit første atlas" har en indledning, der kort fortæller om nogle af de problemer, Jorden er ramt af. Dernæst et opslag med et verdenskort og en forklaring på, hvad de forskellige symboler betyder. Så kommer der afsnit med de enkelte verdensdele med et oversigtskort over Europa. Herefter bliver områderne præsenteret - de nordiske lande, de britiske øer osv. Der er størst fokus på Europa. Hvert opslag har nogle udvalgte kendetegn beskrevet i ord og med et billede. Ligeledes er der en dreng eller pige, som fortæller om sine fremtidsdrømme og endelig faktabokse med flag mm. Selve kortet har tegninger af ting, der kendetegner de enkelte lande. Forrest har bogen indholdsfortegnelse.

Vil fint kunne bruges som bladrebog og til selvstudium af videbegærlige børn fra 9 år, der får et fint visuelt overblik over de ting, der kendetegner landene. Den stramme tekst kræver øvede læsere.

Mit første atlasMit første atlasGO atlas til indskolingen og er andre bud på bladreatlas, som også har faktaoplysninger i tekst GO atlas til indskolingen og er andre bud på bladreatlas, som også har faktaoplysninger i tekst GO atlas til indskolingenMit første atlas og Mit første atlas er andre bud på bladreatlas, som også har faktaoplysninger i tekst .