Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Mit første kys : 14 noveller og andet godt


Beskrivelse


Noveller. Det første kys; kikset, kærligt, pinligt, provokerende, fantastisk og forfærdeligt. 15 danske forfattere fortæller om det første kys - deres eget eller en andens.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juli 2016

af

af

Christine Christensen

d. 6. juli 2016

Det første kys - kikset, kærligt, pinligt, provokerende, fantastisk og forfærdeligt. 15 danske forfattere fortæller om det første kys, så alle fra ca. 12 år kan være med.

Måske har du endnu ikke fået dit første kys, måske er du allerede en erfaren kysser? Måske tænker du at det er klamt og kikset, måske synes du at det var helt fantastisk. Uanset hvad, så er det første kys noget du vil huske resten af dit liv. 15 danske forfattere, nye og gamle, fortæller i "Mit første kys" om deres eget eller en andens første kys. Bogen er en blanding af noveller og digte, og en enkelt tegneserie.

Fin samling af historier om at kysse, om kærlighed, fedtet hår, søde fyre, smukke piger og masser af sommerfugle i maven og svedige hænder. Historierne er fortalt med humor og kærlighed til det helt uforglemmelige øjeblik. Bogen er let at læse.

Tegn i sandet og andre strandnovellerDen sommer alt voksede vildt er også noveller om kærlighed, kys og lækre fyre. I Den sommer alt voksede vildt får hovedpersonen også sit første kysTegn i sandet og andre strandnoveller er også noveller om kærlighed, kys og lækre fyre. I får hovedpersonen også sit første kys.