Bøger / skønlitteratur / chick lit

Mit livs øjeblik


Beskrivelse


Siden Lucy Silchester blev forladt af sin kæreste, har hendes liv været noget møg. Men en dag bliver hun kaldt til samtale med "Livet", som er en yngre mand. Sammen med "Livet" er det nu tid for Lucy at gøre op og skabe forandringer.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. mar. 2013

af

af

Merete Trap

d. 14. mar. 2013

Så er der endnu en chick lit/eventyrlig roman fra Cecilia Ahern. Romanen henvender sig primært til yngre kvinder, der holder af chick lit genren, og som også kan kapere det eventyrlige element.

Siden Lucy Silchester blev forladt af kæresten Blake, er hendes liv gået ned ad bakke. Men en dag får hun brev om at hun skal til samtale - med sit liv. Lucys liv viser sig at være en yngre mand, som nu følger hende overalt. Lucy skal nu i gang med at forbedre sit liv, og i takt med at det går fremad, møder hun kærlighed og glæde påny. En fin roman om at tage sig selv i nakken, og ændre sit liv. Det er en smagssag, om man kan acceptere romanens eventyrlige elementer, men hvis man kan det, får man her en velskrevet og underholdende læseoplevelse. Cecilia Ahern slog igennem i 2004 med romanen PS: Jeg elsker dig! og har siden da haft en trofast fanskare.

Denne roman placerer sig fint i mængden af chick lit-udgivelser, som dog har været aftagende de seneste år. Især vil jeg sammenligne med forfattere som Marian Keyes og Jill Mansell. Det eventyrlige element er særegent for Ahern, og kan sammenlignes med fx hendes seneste udgivelse Gaven fra 2010.

En velskrevet og underholdende chick lit-roman, om at tage sig selv i nakken og ændre sit liv, tilsat forfatterens karakteristiske, og særegne, eventyrlige elementer. Vil blive godt modtaget af målgruppen, som primært er yngre kvinder.


litteratursiden.dk

d. 1. maj 2013

af

af

Rikke Bødker

d. 1. maj 2013

Alting vendes op og ned i Lucys liv, da hun mister sin kæreste. Ulykkerne og løgnene vælder frem, mens Lucy ønsker sig tilbage. Lucy Silchester er 30 år, netop blevet single og dybt ulykkelig. Hendes ...