Bøger / faglitteratur til børn / løft og kig

Mit store dyreatlas : fantastiske fakta, folde ud-kort, flapper og overraskelser i naturlig størrelse


Beskrivelse


Det vrimler med vilde dyr på vores planet. I dette dyreatlas kan man finde mange forskellige informationer om dyrene på de forskellige kontinenter og oceaner. Flot bladre- og opslagsbog for 7-12-årige.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. aug. 2020

af

af

Stine Bille

d. 28. aug. 2020

Det vrimler med vilde dyr på vores planet. I dette dyreatlas kan man finde mange forskellige informationer om dyrene på de forskellige kontinenter og oceaner. Flot bladre- og opslagsbog for de 7-12-årige, selvlæsning fra 10 år.

"Mit store dyreatlas" starter med at fortælle om dyreliv, dyregrupper og evolution. Herefter er der to opslag om dyrene på hver af klodens kontinenter. Her kan man folde bogen ud og få flere informationer om dyrene og yderlige fakta om nogle af dyrene under en flap på siden. Alle steder er der faktaoplysninger om dyrenes levesteder og adfærd, samt kort der viser, hvor dyrene lever. Flere steder er billederne i naturlig størrelse, man kan fx se hvor stor en ørneklo er. Det sidste opslag i bogen handler om oceanerne, som dækker ca. 70 procent af jordkloden.

Det vrimler med faktaoplysninger i denne bog, og der er til mange timers opdagelse i dyrenes verden. Det er en meget flot bog, med flotte illustrationer og farvefotos.

Et andet flot dyreatlas kunne fx Dyrenes atlas.


litteratursiden.dk

d. 9. nov. 2020

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 9. nov. 2020

Denne smukke fagbog giver spændende muligheder for at lære en masse om dyr fra syv kontinenter og giver indblik i deres unikke miljøer og levevis. 'Mit store dyreatla' præsenterer læseren for en verde...