Bøger / faglitteratur / opskrifter

MK bootcamp 6:1 : lev det søde liv med faste 1 dag om ugen


Beskrivelse


Kogebog og kostplan, hvori der indgår én ugentlig fastedag. Indeholder opskrifter til fastemåltider og måltider til resten af ugen, samt forslag til drinks når du faster. Desuden er der et motions-træningsprogram til de dage, hvor man ikke faster efter devisen: det skal ikke nødvendigvis være lang tid, men det skal være effektivt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. maj 2014

af

af

Merete Trap

d. 22. maj 2014

Bikinisæsonen står for døren, og her kommer en ny slankebog, baseret på en 6:1 bootcamp. Bogen henvender sig til alle, der gerne vil tabe sig, men bevare en plads til den søde tand, ved hjælp af kostomlægning og en ugentlig fastedag.

Her kommer en slankebog baseret på en bootcamp. I denne er princippet, at man skal faste en dag om ugen, og resten af ugen følge nogle enkle kostprincipper. På denne måde vil det være muligt at få plads til søde sager i livet, og stadig tabe sig. På fastedagen må man spise et enkelt måltid. Bogen er i tre dele, hvor første del omhandler kost, anden del er opskrifter, og tredje del omhandler træning. Bogen er tilsat fotos af den lækre mad, billeder af Michelle Kristensen der træner, samt små kommentarbokse, hvor kendte mennesker fortæller om deres bootcamp hos Michelle. Det understreges, at man ikke kan nyde uden at yde, og derfor består vægttabet både af faste, kostomlægning og træning. Bogens tone er positiv, engageret og smittende, og personer med lyst til kostomlægning og livsstilsændring vil kunne drage nytte af den. Michelle Kristensen er personlig træner, foredragsholder og kendt fra TV2's "Go' morgen Danmark".

Kan sammenlignes med Sund og slank med 5:2, 2014, som også baserer et vægttab på fastedage, samt forfatterens egen MK Bootcamp : 2 str. ned på 9 uger 2013.

Der vil altid være efterspørgsel efter denne type bøger, og herværende føjer sig fint ind i mængden af slankebøger, der tager udgangspunkt i ugentlige fastedage.