Bøger / faglitteratur / opskrifter

Mocktails : 40 alkoholfrie cocktails


Beskrivelse


Opskrifter på 40 alkoholfrie cocktails, populært kaldet mocktails. Desuden en kort introduktion til mocktails og om nyttige redskaber og glas.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juli 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 8. juli 2016

Skal du køre bilen hjem eller har du andre grunde til ikke at nyde alkohol. Så skulle du prøve en "mocktail", ja nemlig, en cocktail uden alkohol. Den er fuldt ud på højde med dens alkoholrelateret fætter.

"Mocktails" præsenterer 40 drinks der alle er uden alkohol. Bogen begynder med en kort introduktion til mocktails hvorefter de vigtigste drinksredskaber samt glas præsenteres. Herefter følger opskrifterne på de mange forskellige drinks. Vejledningerne er lette at følge og de forskellige ingredienser er, stort set, noget der kan erhverves i ethvert velassorteret supermarked. Bogen er udgivet i hardback kvalitet med fotos af de forskellige mocktails.

En spændende og anderledes lille guide der beskæftiger sig med et område der er i rivende udvikling. "Mocktails" er den første dansksprogede guide om alkoholfrie drinks og er skrevet af en af Danmarks førende mocktail-bartender. Som forfatteren selv skriver "så er det ikke en kedelig smagsoplevelse at springe alkoholen over".

Som den første på sit område gør denne bog en sammenligning lidt "skæv", men for yderligere litteratur se; Cocktails og drinks500 cocktails eller 500 cocktails, der begge indeholder afsnit med alkoholfrie drinksSom den første på sit område gør denne bog en sammenligning lidt "skæv", men for yderligere litteratur se; Cocktails og drinks eller , der begge indeholder afsnit med alkoholfrie drinks.