Bøger / faglitteratur / øvelser

Mod til at være dig : 8 ugers træningsguide til at stå stærkt i dig selv


Beskrivelse


Otte ugers guide baseret på enneagrammet om at (gen)finde sig selv og sit mod til at stå ved, hvem man er. Med øvelser suppleret med forslag til meditationer, brug af mindfulness og bekræftelser.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. apr. 2017

af

af

Christina Andersen

d. 24. apr. 2017

Gennem otte uger guides læseren til at (gen)finde sig selv og sit mod til at stå ved, hvem hun er. Hovedsagelig for kvinder med interesse i selvudvikling.

Psykolog Kisser Paludan har skrevet en praktisk træningsguide til at komme bedre i kontakt med sig selv. Bogen er baseret på enneagrammet, som er en psykologisk opdeling i 9 personlighedstyper. De otte overskuelige afsnit, et for hver uge, indeholder praktiske øvelser, så læseren ikke kun forholder sig til teksten på et teoretisk plan. Øvelserne suppleres med forslag til meditationer, brug af mindfulness og bekræftelser. Sidstnævnte kan høres ved at scanne en QR-kode. Alt er underbygget med eksempler fra forfatterens eget liv og praksis.

Bogen er let tilgængelig, skrevet i et klart sprog og i en venlig tone. Der er en god balance mellem de teoretiske, psykologiske forklaringer, eksempler fra virkeligheden og øvelser. Fornuftigt at strække et selvudviklingsforløb over otte uger, så læseren kan nå at lande i erkendelserne.

Læs mere om mod i Glem hvad andre tænkerBrug dit enneagramEnneagrammets visdom, hvor forfatter Brené Brown (professor og forsker i sårbarhed og skam) formidler sine opdagelser på underholdende og lærerig vis. Find din type via enneagrammet i Brug dit enneagram og Enneagrammets visdomLæs mere om mod i Glem hvad andre tænker, hvor forfatter Brené Brown (professor og forsker i sårbarhed og skam) formidler sine opdagelser på underholdende og lærerig vis. Find din type via enneagrammet i og Enneagrammets visdomLæs mere om mod i Glem hvad andre tænker, hvor forfatter Brené Brown (professor og forsker i sårbarhed og skam) formidler sine opdagelser på underholdende og lærerig vis. Find din type via enneagrammet i Brug dit enneagram og .


Weekendavisen

d. 11. maj 2017

af

af

Pernille Stensgaard

d. 11. maj 2017