Bøger / faglitteratur

Mod : overvind frygten og lad selvtilliden stråle


Beskrivelse


Beskriver en udviklingsproces, hvor man træner sig i at give slip på det, der forhindrer en i at leve et fuldt tilfredsstillende liv. Når man har fuldført programmet, opnår man guddommelig selvtillid og bliver den modige kriger, der med frihed, glæde og livskraft kan opnå hvad som helst.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. feb. 2013

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 20. feb. 2013

Til de mange læsere af bøger om selvtillid og selvudvikling. Bogen har en let spirituel/religiøs tone, men er af en af genrens mest kendte amerikanske forfattere, så den vil automatisk blive efterspurgt.

Bogen beskriver en udviklingsproces, hvor man træner sig i at give slip på det, der forhindrer en i at leve et fuldt tilfredsstillende liv. Bogens øvelser er gemt lidt af vejen i teksten, som også rummer dele af forfatterens personlige personer samt en række cases. Når man har fuldført programmet, opnår man guddommelig selvtillid og bliver den modige kriger, der med frihed, glæde og livskraft kan opnå hvad som helst. Øvelserne ligner ret meget dem, man kender fra Louise Hay. Bogen er skrevet i en personlig, begejstret tone som involverer læseren.

Forfatteren beskæftiger sig ikke meget med skyggesiden, som hendes forrige bøger har handlet om. Konceptet er dog ikke væsensforskelligt, og minder meget om Louise Hays tanker. Mange bøger om positiv psykologi og flow er i samme kategori.

Kendt amerikansk forfatter deler med entusiasme sit nye program for udvikling af selvtillid og livskraft. Det ligger dog tæt på hendes tidligere tanker om at arbejde med sin skyggeside, og tæt på Louise Hay, så der er ikke så meget nyt at hente. Bogen kan inspirere til at gå i gang med at tænke mere positivt og konstruktivt om sig selv. Der er personlig oprigtighed i budskaberne, suppleret af empatiske case-beskrivelser, og der vil være mange lånere til også denne bog.