Bøger / faglitteratur til børn

Model


Beskrivelse


Hvad er en model og hvad skal en model kunne?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. mar. 2012

af

af

Inge Lykke

d. 16. mar. 2012

Bogen henvender sig til børn fra 8 til 10 år. Serien Jeg læser er en serie, som indeholder faglig læsning til de yngste. Kan bruges til frilæsning eller i et læsekursus.

Bogen er i vanlig flot farverigt layout, som de øvrige bøger i serien. Denne gang er det farven pink som indrammer siderne, nok fordi emnet appellerer mest til pigerne. Der er mange smukke fotos af ansigter, kvindemodeller, ben, negle og søde børn. Bogen forklarer, hvad det vil sige at være fotogen. Desuden får vi at vide, at en model skal være speciel, hun skal kunne se ud på mange måder, og hun skal kunne posere. Hun skal også kunne spille en rolle, kunne gå på en særlig måde, og hun skal ofte være tynd. Hvis man vil være model, skal man have taget en masse fotos af sig selv, og så kan man gå til casting og vise sin mappe frem. Børn kan også blive modeller. Svære ord forklares i gule faktabokse.

Der findes ikke i forvejen lette fagbøger eller andre fagbøger for målgruppen om at være model.

Der er to fotos af små børn, ellers er det fotos af voksne kvindelige modeller, der dominerer på billedsiden. Spørgsmålet er om emnet og billederne vil tiltrække målgruppen.