Bøger / faglitteratur / broderimønstre

Moderne broderi : på strik og tøj


Beskrivelse


Skab en unik stil med enkle strikkeopskrifter kombineret med broderede blomstermønstre. Enkle strikkeopskrifter på trøjer, cardiganer og tilbehør med 15 broderimønstre for både nybegyndere og mere erfarne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. maj 2020

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 20. maj 2020

Skab en unik stil med enkle strikkeopskrifter kombineret med smukke broderede blomstermønstre. For interesserede i strik og broderi.

"Moderne broderi" indeholder, titlen til trods, både strikkeopskrifter og broderitips. Strikkeopskrifterne kan efterfølgende styles med blomsterbroderier efter egen smag. Ud over det broderede hjemmestrik er her tips og skabeloner til at brodere på færdigt tøj, enten for at skabe et unikt udtryk eller for at skjule et hul i yndlingsblusen. For begyndere er der en lille broderiskole med de mest anvendte sting og tips til indkøb af udstyr. Bogen er oversat fra norsk, og forfatteren har en populær Instagram-konto med over 70.000 følgere.

"Moderne broderi" er en fin bog med et smukt udstyr. Den henvender sig nok hovedsageligt til begyndere, men mere rutinerede vil kunne improvisere videre ud fra bogens idéer. Broderi på tøj ligger godt i tråd med tidens fokus på reparation og at skabe sin egen unikke stil.

StitchesSashiko broderi kombinerer også strik og broderi, mens broderi som reparation kendes fra sashikotraditionen, fx Sashiko broderiStitches kombinerer også strik og broderi, mens broderi som reparation kendes fra sashikotraditionen, fx .