Bøger / faglitteratur / biografier

Modne Kvinder


Beskrivelse


af Bo Østlund.

24 kendte danske kvinder fortæller om livet efter de 50.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. okt. 2017

af

af

Louise Hede

d. 3. okt. 2017

24 kendte danske kvinder fortæller om livet efter de 50, i samtale med Bo Østlund. Bogen henvender sig til den modne kvindelige læser, men alle aldersgrupper kan være med.

Bo Østlund har interviewet 24 kendte danske kvinder, der alle er over 50 år. Kvinderne fortæller ærligt om bl.a. kærlighed, begær, mænd, alderdom og død osv. Nogle af kvinderne og deres overskrifter er fx Hella Joof: "Sorgen over min abort", Pernille Højmark: "Festen slutter med selvmord", Dot Wessman: "Kvinder er alt for egoistiske", Ilse Jacobsen: "Bønnen hjælper mig" og Vigga Bro: "Vi gamle er mennesker!" Der er et portræt og en blå bog om hver af de interviewede kvinder. Bo Østlund har tidligere udgivet Modne mænd, der er den mandlige pendant til aktuelle bog.

Ærlig og nuanceret samtalebog, hvor man som læser virkelig kommer tæt på de enkelte kvinder - om deres liv, oplevelser og tanker. Bogen kan læses ud i et, eller man kan pluklæse hvert interview.

Andre samtalebøger med, og om, modne kvinder er LivsmodigKvinde på 50+ og Kvinde på 50+Andre samtalebøger med, og om, modne kvinder er Livsmodig og .


Kristeligt dagblad

d. 19. okt. 2017

af

af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 19. okt. 2017


Weekendavisen

d. 22. dec. 2017

af

af

Marta Sørensen

d. 22. dec. 2017