Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mø til MGP


Beskrivelse


Mø drømmer sig til rigdom og berømmelse. Hun er ret sikker på, at hvis hun bare får lov til at optræde ved MGP, så skal hendes fremtid nok være sikret.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. nov. 2019

af

af

Jesper Holtoug

d. 15. nov. 2019

Mø er vild med at synge og danse - og så har hun en drøm om at deltage i MGP. Hvor ville det være herligt at stå på en scene, mens projektørlyset skinner på én og alle kigger beundrende på. Lige noget for jer, som lige har lært at læse - især jer mellem 5 og 7 år.

Ny bog om Mø i serien "Lydret" i den næst-letteste kategori. Vi får historien om Mø, som synger og danser derhjemme, så de andre i familien er ved at blive skøre. Mø drømmer om guld, glimmer, rigdom og berømmelse - og om at være omgivet af beundrende fans. Bogen består hovedsagelig af lydrette ord, og de fleste af disse er blandt sprogets 120 mest almindelige ord. Bogen er gennemillustreret og sværhedsgraden er lix 4. Der findes elevopgaver til Mø-bøgerne på forlagets hjemmeside.

En sød historie om en pige, der drømmer sig til rigdom og berømmelse, mens hun driver sine omgivelser til vanvid. Møs drømme illustreres på festligste vis - og der er fuld tryk på farvepaletten.

Hvis denne bog vækker glæde, så kig efter nogle af de andre bøger i serien om Mø, for eksempel: Mø er finMø er en feMø er vild med jul, Mø er en fe eller Mø er vild med jul. Der findes mange gode serier med lyrette bøger, for eksempel: "Læseklub. Grøn", "Lyn. 1", "Lydlet 1" eller "Lydret PS"Hvis denne bog vækker glæde, så kig efter nogle af de andre bøger i serien om Mø, for eksempel: Mø er fin, eller Mø er vild med jul. Der findes mange gode serier med lyrette bøger, for eksempel: "Læseklub. Grøn", "Lyn. 1", "Lydlet 1" eller "Lydret PS"Hvis denne bog vækker glæde, så kig efter nogle af de andre bøger i serien om Mø, for eksempel: Mø er fin, Mø er en fe eller . Der findes mange gode serier med lyrette bøger, for eksempel: "Læseklub. Grøn", "Lyn. 1", "Lydlet 1" eller "Lydret PS".