Bøger / faglitteratur til børn / biografier


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2015

af

af

Inge Lykke

d. 27. aug. 2015

Mø er en kendt sanger. Hun er kendt i hele verden. Mø hopper og danser, når hun er på scenen. Hun har tit håret sat op i en høj fletning. Mange synes, det er sejt. Hver gang hun kommer til en stor by, får hun en tatovering. For 8-10-årige.

Mø er 27 år. Hun er født på Fyn, og hun har sunget og spillet, siden hun var lille. Hun skriver selv alle sine sange, som bliver spillet i radioen i hele verden. Mø fortæller, at det er vigtigt at være sig selv. Man skal ikke være perfekt til alt. Efter sine koncerter går Mø tit rundt og taler med sine fans. Bogen består af 14 dobbeltopslag med hver sin overskrift i en lyseblå boks. På den ene side er et stort farvefoto, og på den anden, er teksten sat i hvide og gule bokse. Alle sider er kantet med pink.

Det er en bog om at leve sine drømme ud. Da Mø var barn, var hun vild med Spice Girls. Nu er hun selv næsten lige så berømt. Men det er også en bog om, at blive ved med at være sig selv. I bogen fortælles helt almindelige ting om Mø. Selv om man bliver meget berømt, er man stadig bare et menneske. Fin lille let fagbog.

I samme serie: "Jeg læser. Dig og din verden" udkom i 2014 Rasmus SeebachModel. Bogen Model er en anden fagbog i samme serieI samme serie: "Jeg læser. Dig og din verden" udkom i 2014 Rasmus Seebach. Bogen er en anden fagbog i samme serie.