Bøger / faglitteratur

Mød din skytsengel : en indføring i at møde din unikke kraft


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2011

af

af

Alma Lind Jensen

d. 2. sep. 2011

Bogen vil være for spirituelt søgende med interesse for selvudvikling. Den vil kunne bruges som introduktionsbog til meditation og til den spirituelle verden.

De to norske forfatterinder driver sammen et center, hvor der undervises i selvudvikling. Bogen formidler fint og enkelt forskellige begreber indenfor den åndelige verden, fx chakraerne. Ellers er den opbygget med meditationer, der trinvis åbner ind til den åndelige dimension i personen selv - kroppen, auraen, hjertet, Jorden, universet og endelig skytsenglene. Undervejs introduceres også egne begreber som fx "jording", som betyder at have en åben dialog fra hjertet med Jorden. De giver også nogle nye madopskrifter, meget enkle med bønner og linser som ingredienser. Bogen er i tværformat, layoutet er lækkert.

Vi har jo mange både englebøger og meditationsbøger. Fx Spørg dine guider, 2007 og Mette Kold: Meditation. Denne bog skiller sig ud ved at fokusere på skytsenglene - den enkeltes særlige forbindelsesled til det åndelige enhedsplan.

Bogen er et ærligt bud på en guide til åndelig selvudvikling, som er i konkurrence med mange andre bogtitler. Her vil den muligvis kunne hævde sig i kraft af, at én af forfatterne er prinsesse Märtha Louise.