Bøger / faglitteratur / erindringer

Møgunge! : en bog om at gribe chancen - på trods af alt


Beskrivelse


Designer, forfatter, debattør, provokatør Jim Lyngvild (f. 1978) fortæller om sin opvækst med en alkoholisk, ikke tilstedeværende far og en kærlig, nærværende mor. Om at være en møgunge og lære at drage fordele af det i stedet for at lade sig hæmme af det, og om at lære sig selv at kende.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2016

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 26. sep. 2016

Kender du Jim Lyngvild? Hvis du ikke gør eller gerne vil vide mere, er dette bogen du skal læse. Til alle der holder af at læse biografier om offentlige personer.

Jim Lyngvild, designer, forfatter, debattør, provokatør, viking m.m. fortæller her sin historie i samarbejde med journalist Karen Seneca. Om opvæksten med en alkoholisk ikke tilstedeværende far og en kærlig nærværende mor. Om at være en møgunge og lære at drage fordele af det i stedet for at lade sig hæmme af det. Om at lære sig selv at kende. Om hvordan Jim Lyngvild blev den Jim Lyngvild vi måske kender.

En underholdende og letlæst biografi om og af en af Danmarks mest farverige medie-darlings. En bog der er nem at gå til, rigt illustreret med billeder af Jim Lynvild og med et indbydende lay-out, skrevet i et let forståeligt sprog, der holder en tone der gør at man dels føler sig underholdt, men også sidder med følelsen af at hovedpersonen sidder ved siden af en og fortæller sin livhistorie.

Minder om Linse Kesslers bøger Linse - jeg gør, hvad jeg vilSlap dog af og Slap dog afMinder om Linse Kesslers bøger Linse - jeg gør, hvad jeg vil og .