Bøger / faglitteratur / øvelser

Mønstre af lys : sådan aktiverer du kroppens subtile energier og vækker din højere bevidsthed


Beskrivelse


Praktisk indføring i 13 meditationer der aktiverer lysmønstre i vores energilegeme, og som giver mulighed for at erfare den højere mening med vores liv og de valg vi træffer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. sep. 2014

af

af

Alma Lind Jensen

d. 5. sep. 2014

Vi er i den højfrekvente spirituelle afdeling med denne holistisk orienterede meditationsguide, der samtidig indeholder en spirituel livsanskuelse, der sætter tingene ind i nogle begribelige rammer. Målgruppen er dem, som er tiltrukket af disse perspektiver.

"Den menneskelige grundform er skabt før fødslen og rummer optegnelser af din karma og din originale udformning som et sundt og helt menneske. Den rummer også instruktioner om dit formål, din vej og din plan for livet. Denne grundform er tilgængelig gennem bevidstheden." Det er ikke den eneste præmis, der opridses, men jeg finder alligevel, at den er et omdrejningspunkt for bogen, der anviser veje til, hvordan vi udvider vores bevidsthed og får adgang til den type af informationer og de mere subtile energiformer. 13 meditationer og en masse spændende teoretisk stof, som for nogle vil være kendt, og så er det også okay at springe over. Summa summarum: vi kan ændre de energimønstre, der blokerer vores vej, og vi kan være med til at ændre verden på makrokosmos ved at følge vores intention. Synthia Andrews er universitetsuddannet naturopat. Bogen er oversat fra amerikansk.

For samme målgruppe, samme emnekreds og i samme liga som Energifrekvenser : kraften i din personlige vibration.

Velskrevet og interessant bog om, at verden består af energiformer i varierende frekvens. Bogen vil tiltale et læsersegment, der kan opfange og gå ind for bogens præmisser. Dem er der mange af, så bogen bør finde sin plads på bibliotekets hylder.