Bøger / skønlitteratur til børn / gys

Mørkeræd - fuldmåne


Beskrivelse


Fantasy. Emil på 14 år er vild med fantasy og Freja. En dag opdager han, at hans fætter Markus har en spændende bog, som Emil gerne vil have fingre i. Men jagten på bogen udvikler sig til en jagt på varulve.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. mar. 2020

af

af

Mette Balle Christensen

d. 9. mar. 2020

Emil på 14 år er vild med fantasy og Freja. En dag opdager han, at hans fætter Markus har en spændende bog, som Emil gerne vil have fingre i. Men jagten på bogen udvikler sig til en jagt på varulve. Gys for 12-14-årige.

På vej hjem fra skole stjæler Markus en bog fra Oliver. Han lover, at Oliver kan få den igen, hvis han tør hente den ved den gamle eg ved midnat. Markus tager bogen med hjem. Hans fætter Emil er meget interesseret i at se bogen, men Markus vil ikke lade ham læse i den. Det lykkes Emil at få fat i bogen og få taget billeder af siderne. Om natten lister Emil sig efter Markus ud i skoven. Pludselig dukker en varulv op, slår Markus ihjel og tager bogen med sig. Freja, som er Markus' plejesøster og Emil beslutter sig for at finde varulven og slå den ihjel. De må i gang med læse bogen, som de har på Emils telefon, men vil det lykkes dem at finde frem til varulven og få den tilintetgjort? Bogen er et selvstændigt bind 2 i serien "Mørkeræd".

Bogen er interessant for børn og unge, der godt kan lide at læse om varulve. Gyserelementet i handlingen er nedtonet, så selv helt unge læsere kan være med.

I samme genre findes Livsfarlig lejrskoleRødhatVarulvejæger, Rødhat og VarulvejægerI samme genre findes Livsfarlig lejrskole, og VarulvejægerI samme genre findes Livsfarlig lejrskole, Rødhat og .