Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Mohamed Salah


Beskrivelse


Historien om den egyptiske fodboldspiller Mohamed Salah (f. 1992) og hans karriere på klub- og landsholdsplan.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 2. jan. 2019

Fire fagbøger om store fodboldstjerner i serien "Læs med fodboldstjernerne". Bøgerne kan læses af fodboldglade læsere fra 8 år.

De fire bøger fortæller om stjernerne: Mohamed Salah, Gareth Bale, Paul Pogba og Harry Kane. Vi følger spillerne fra deres start på fodboldbanen og frem til nu, hvor de er blandt de største og dyreste spillere i verden. Bøgerne er læsepædagogisk bearbejdede og teksten er sat med en stor og tydelig typografi, som suppleres med farvefotos fra spillernes liv og karriere. Svære ord er skrevet med kursiv og forklares bagerst i bogen.

Det er fire spændende fodboldbøger for de mange fodboldbegejstrede børn, der altid er på udkig efter nye fodboldbøger. Bøgerne fortæller mange spændende facts om spillerne, og de mange fotos støtter læsningen godt og giver samtidig lyst til at læse bogen.

Disse fire bøger er en del af serien "Carlsens læsestart", som også indeholder titler om andre fodboldstjerner, deriblandt en masse spillere fra det danske herre- og damelandshold. Vil man læse mere kan man også vælge titler som Mohamed SalahGareth Bale og Gareth BaleDisse fire bøger er en del af serien "Carlsens læsestart", som også indeholder titler om andre fodboldstjerner, deriblandt en masse spillere fra det danske herre- og damelandshold. Vil man læse mere kan man også vælge titler som Mohamed Salah og .