Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Molly i cirkus


Beskrivelse


Cirkus kommer til byen. Molly og Marie møder både dyr og mennesker, der hører til cirkuset. Da hundetræneren Madame Balzac får tandpine og ikke kan optræde, forsøger Molly at hjælpe. Mon det lykkes at få alt klar til det store show om aftenen?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2014

af

af

Henriette Olesen

d. 8. maj 2014

Her kommer 4. bind om den lille Jack Russel hund Molly. Målgruppen er stadig de 6-9-årige, der gerne vil have en hyggelig oplæsningsbog.

Der kommer cirkus til byen, og Molly synes, det er meget spændende med fremmede dyr og cirkuskunster. Troldmanden Miraculus styrer cirkuset, og han bliver meget sur, da hundetræneren Madame Balzac får tandpine. Molly bliver involveret i cirkuset, og snart bliver hun maskot, men kan de blive klar til aftenens store show? Bøgerne om den lille frække Molly er hyggelige, sjove og hjertevarme. Denne skal nok fænge, da der både er hunden Molly og cirkus som tema. Der er illustrationer på næsten hver side, hvilket fungerer fint til at understøtte historien overfor målgruppen. Selvom der er flere parralelle handlingsforløb, kan målgruppen sagtens følge med i den fulde historie.

Man kan sammenligne med bogen Selma vil ha' en hund af Saskia Hula, der også handler om at have en hund i huset. En anden bog om at have hund er den sjove At ha' hund af Thyrring, der på en meget humoristisk måde fortæller om pludselig at få en hund i huset.

Serien om hunden Molly er en hjertevarm og sød fortælling. Målgruppen elsker Molly og hendes skøre påfund. En skøn bog til oplæsning.