Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Molly my til fest - Bo danser bedst


Beskrivelse


Molly My skal til fest på skolen. Hun har taget sin nye kjole på og glæder sig. Molly My danser meget med Bo, som er meget sjov og sød.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2017

af

af

Stine Bille

d. 13. okt. 2017

Her kommer de to første bøger i serien "Det rimer" som handler om pigen Molly My. I den første bog skal hun flytte til en ny by, og dermed bliver hun ny. I den anden skal hun til fest, og Bo danser bedst. For de 7-8-årige.

I "Molly My er ny" lærer vi Molly at kende. Mor og Molly er flyttet ind til Ole, og Molly skal starte i en ny skole. Molly er meget spændt og nervøs. Hun bliver sat ved siden af pigen Mia, som ikke er spor sød. Molly My løber hjem til sidst. Da hun lidt senere ser ud af vinduet opdager hun Mia, som står ude på vejen og græder. Molly My inviterer Mia ind og finder ud af hvorfor hun er ked af det. I "Molly My til fest - Bo danser bedst" holder klassen en stor fest på skolen. Molly My har sin nye kjole på og glæder sig. Der er både masser af kage og saftevand, og de skal danse i et stort telt. Molly My danser meget med Bo som er rigtig sjov. Begge bøger har lix 8.

Begge bøger er skrevet med enderim, der giver en helt anden og sjov læseoplevelse. Der er mange gentagelser i begge bøger, som er med til at lette læseforståelsen. Bøgerne har sprudlende og farverige illustrationer, som rummer alle de informationer børnene skal bruge for at afkode teksten.

Pigen på stigenNår en drage drager ud og andre rim om monstre er en sød lille historie til indskolingsbørn med enderim. Når en drage drager ud og andre rim om monstre indeholder mange sjove og uhyggelige rimPigen på stigen er en sød lille historie til indskolingsbørn med enderim. indeholder mange sjove og uhyggelige rim.