Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Monsterbaby


Beskrivelse


Gyser om Oliver, hvis lillebror er en kær, lille baby, indtil den dag han besættes af en menneskeædende dæmon.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. dec. 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 4. dec. 2015

Gyser om Oliver hvis lillebror er en kær, lille baby, indtil den dag han besættes af en menneskeædende dæmon. For alle over 9-10 år som kan lide et blodigt gys.

Ved et tilfælde besættes Olivers lillebror af en dæmon med en forkærlighed for menneskeblod, og nu må Oliver skaffe blod til monsterbabyen, så den ikke bider hans mor. Desperat forsøger Oliver at finde ud af, hvordan man slipper af med en dæmon. Dette er 1. bind i forfatterens nye serie "Fætter Splat". Bogen er illustreret af Erik Petri, som også stod for illustrationerne til Dürrs gyser-historier i "Sort chok"-serien.

En fin og meget splattet historie fra forfatterens eget forlag. Det er en ret flot udgivelse, i stift bind og med Erik Petris klamme tegninger.

Teksten er en smule længere end i "Sort chok"-serien, men ellers er der mange ligheder mellem denne bog og titler som AlligatorblodDæmonen fra Notre Dame og Dæmonen fra Notre DameTeksten er en smule længere end i "Sort chok"-serien, men ellers er der mange ligheder mellem denne bog og titler som Alligatorblod og .