Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Monsterinvasionen


Beskrivelse


Fantasy. Charlie og hans venner tager på en farefuld rejse til Nedre for at redde Vogteren, som beskytter en åben portal mellem verdenerne. Men Vogteren er døende og tiden rinder ud.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2011

af

af

Martin W Hansen

d. 3. mar. 2011

Bogen kan anbefales til alle fantasylæsere fra ca. 12 år og opefter.

Dette er anden bog i serien om drengen Charlie og hans venner på Mareridtsakademiet. Handlingen er denne gang endnu mere nervepirrende end seriens første bind, for en storstilet krig med monstrene fra Nedre er under opsejling. Handlingen følger en klassisk to-skridt-frem-og-et-tilbage for vore helte, spændingen holde lige til sidste side og lægger godt op til det næste bind i serien. Bogen er endnu en gang illustreret af Brandon Dorman og den flotte forside og spændende bagsidetekst, skal nok lokke den rette målgruppe til.

Den klassiske opbygning af fantastiske fortællinger som denne vil vække glæde hos de yngre "Harry Potter"-fans. Historiemæssigt ligner denne serie også Rick Riordans serie om Percy Jackson & olymperne.

Monsterinvasionen er en meget spændende toer, som vil vække begejstring hos de der læste seriens første bind. Jeg glæder mig i hvert fald meget til det næste bind i serien.